Uitnodiging

Hallo Waalders,

 

De berichten in de media (zie Texel-Plaza en TC) over de mogelijke verkoop van de grond aan de Langwaal en plaatsing van een replica van een rosmolen, stemmen ons hoopvol.  En als de motie van het CDA  over een mogelijke verplaatsing van het museum naar een andere locatie, voldoende steun krijgt, lijkt het een uitgemaakte zaak.

Uiteindelijk is het aan het college om de beslissing te nemen. Maar het lijkt ongepast, zo niet onmogelijk om het duidelijke nee van het merendeel van de raad te negeren.

 

We willen jullie uitnodigen om vanavond na te praten, te vieren of, in het ergste geval, het verlies te verdrinken op Plein Bellevue. Wel zelf iets te drinken meenemen. Wellicht wordt er gezorgd voor een lekkere hapje.

 

Het tijdstip van het ‘feestje’ zal afhangen van het verloop van de gemeenteraadsvergadering maar later dan 21.00 uur zal het niet worden.

 

We willen jullie in ieder geval bedanken voor het vertrouwen en de steun, met handtekeningen voor bezwaren en/of zienswijzen, moreel of anderszins, in deze langdurige en soms best slopende zaak.

 

Tot vanavond, Clementine