Archives for Nieuws

Datum uit eten gewijzigd!

Lieve mensen, de datum van 14 december is helaas achteraf niet goed gekozen en komt te vervallen. We gaan nu naar donderdag 14 februari 2019, wilt u zich opnieuw aanmelden? (eerder lukt niet ivm met vakantie restaurant) https://dewaaluiteten.jouwweb.nl/ Wilt u dit bericht met elkaar delen   Bij voorbaat dank,   Alvast bedankt,   Willem Hemelraad  
Details

Uit eten

Goedendag allemaal uit eten met De Waal doen we nog steeds, bijgaand de link op u op te geven voor de vrijdag 14e december 2018   Ga naar onderstaande link: https://dewaaluiteten.jouwweb.nl/   Hopende op uw deelnamen alvast veel plezier Willem Hemelraad
Details

Nieuwjaarsbuffet

5 januari vanaf 17.00 uur NIEUWJAARSBUFFET! Dit jaar willen wij met de inwoners van de Waal het nieuwe jaar op een andere manier inluiden. We willen u uitnodigen voor het Buffet. Wel moet u zich hiervoor opgeven omdat de kok natuurlijk wil weten voor hoeveel mensen hij moet koken en heeft u een dieet dan kan daar ook rekening mee gehouden worden. Voor kinderen is er een kindvriendelijk alternatief. Aan het buffet zijn geen kosten verbonden. Opgave: bij Corrie tel:310576  of email hidden; JavaScript is required of bij Karinemail hidden; JavaScript is required of 313684 Opgave graag zo snel mogelijk.
Details

Kerst Jeugddienst

24 december om 17.00  Kerst jeugddienst:  Een kerst jeugddienst die verrassend zal verlopen, Natuurlijk is er na afloop ook weer chocolademelk en glühwein en net als vorig jaar, ontmoeten wij elkaar na afloop. Een kerst jeugddienst waarbij ook volwassenen zeerwelkom zijn.
Details

Kersthapjes maken

 19 of 22 december Kersthapjes maken, aanvang 16.00 uur: Wederom wordt de super leuke culinaire workshop onder leiding van Wessel van Pastorie de Waal georganiseerd. We gaan kersthapjes (zoet, hartig, koud en warm) maken. De kosten zijn €20 p.p. incl. koffie. Opgeven  kan via email hidden; JavaScript is required   of bel Wessel 0651491369.
Details

Ouwe Sunderklaas

12 december dan is het weer zover. Ouwe Sund!! Wij hopen op een grote opkomst, zodat we weer een gezellig feest in de Waal hebben! Of u nu speelt of niet, u bent meer dan welkom!! Tussen 18.30 u en 19.00 u, nummer halen op Hogereind 29 (Marco & Lida) Spelen tussen 19.30 u en 20.30 u. op drie plaatsen in het dorp. Daarna verzamelen in het dorpshuis om daar nog een keer te spelen. Prijsuitreiking om ongeveer 10.10 uur.  En natuurlijk “Bal na” groot feest met heel veel spelende Waalders of niet spelende Waalders!!
Details

Sinterklaas

25 november om 15.00 uur verwelkomen wij de Sint. Dit jaar verzamelen we op het plein voor het dorpshuis om de Sint en de Pieten te verwelkomen. Daarna gaan we het dorpshuis in en maken er met zijn allen een groot feest van!!
Details

Kopijdatum winterweelder

Beste Waalders, de uiterste kopijdatum voor de WinterWeelder is 25 novemberaanstaande. Artikelen en foto’s zijn zeer welkom op: email hidden; JavaScript is required Hartelijke groet van Bert, Olga, Martine en Anet
Details

Toneeluitvoering a.s. zaterdag

Het toneelstuk ‘Mallejan is weerom’ wordt op zaterdag 10 november om 20.00 uur in dorpshuis De Wielewaal in De Waal uitgevoerd. Kaarten zijn te bestellen bij Karin Gaasbeek, via T: (0222) 313684 of E: email hidden; JavaScript is required, of bij Petra Brans, via T: (0222) 312741.
Details

Workshop kersthapjes

Beste Waalders,    Dit jaar wil Wessel van Pastorie De Waal weer een workshop ‘Kersthapjes’ geven, en natuurlijk andere dan vorig jaar. Zowel hartige als zoetje hapjes komen langs. In verband met onze planning doen we nu al een oproepje om te weten wie van jullie graag mee wil doen.    Ook met vragen over de Christmas pudding, de fazant of kalkoen of het everzwijn, kun je bij Wessel terecht.   We hebben twee momenten uitgezocht,    op woensdag 19 december om 16:00 uur op zaterdag 22 december om 16:00 uur     De kosten zijn € 20,— p.p. De
Details