Omgevingsavond

Beste dames en heren,

 

Voor diegenen met wie ik nog geen kennis heb gemaakt: mijn naam is Anna Sprenkeling en ik ben sinds 1 februari de nieuwe boswachter publiek bij Staatsbosbeheer Texel. Via deze weg wil ik jullie graag uitnodigen voor een omgevingsavond over ons beheerplan oude & nieuwe land op woensdag 3 aprilom 19:30 in De Wielewaal.

 

Beheerplannen Staatsbosbeheer Texel

Binnen Staatsbosbeheer wordt er gewerkt met beheerplannen, deze plannen bevatten de uitwerking van onze ambities en doelen. Een beheerplan is niet het einddoel maar eerder het startpunt van een nieuwe periode van beheer. Op Texel hebben we twee beheerplannen: het beheerplan Nationaal Park Duinen van Texel en het beheerplan oude & nieuwe land. Belangrijke input voor onze beheerplannen zijn o.a. diverse inventarisaties en provinciaal natuurbeleid. Daarnaast vinden wij de inbreng vanuit de Texelse samenleving van groot belang, hier willen we bij het actualiseren van de beheerplannen meer aandacht aan geven.

 

Omgevingsavond op woensdag 3 april

Op woensdag 3 april organiseert Staatsbosbeheer een omgevingsavond om het beheerplan oude & nieuwe land toe te lichten en met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen is welkom vanaf 19:15 in De Wielewaal (Langwaal 9 in De Waal), we beginnen om 19:30 en verwachten dat de avond tot ongeveer 21:00 duurt.

 

Voor eventuele vragen of opmerkingen ben ik te bereiken via onderstaande contactgegevens.

 

Graag tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

 

Anna Sprenkeling

Boswachter Publiek

 

Staatsbosbeheer

Beheereenheid Texel | Molenstraat 83 | 1791 DK Den Burg

M 06-10203149 | T 0222-312228 | Eemail hidden; JavaScript is required