Bezoek Waalenburg

“ Een gezellige en informatieve dag voor alle Weelders”.

 

De Dorpscommissie nodigt alle bewoners uit om op zaterdagmiddag 11 mei gezamenlijk op pad te gaan en een bezoek te brengen aan boerderij Plassendael van Dirk en Mariët Roeper.

We krijgen daar een voorlichting van Jerome van Abbevee van Natuurmonumenten over de veranderingen en ontwikkelingen in Waalenburg, Daarna geeft hij een rondleiding krijgen in en rond het gebied. Bij terugkomst geeft Mariët informatie over de vernieuwde boerderij en we mogen een kijkje nemen in de stallen. Ter afsluiting nemen we nog een drankje met een hapje.

De oudere en minder mobiele dorpsbewoners worden heen en terug gebracht vanuit het dorp naar Plassendael. De overige deelnemers nodigen we uit om gezamenlijk, via een leuk tochtje van een uur, daar heen te fietsen. We vertrekken aan het begin van de middag om 13.00 uur.

Voor de goede organisatie is het belangrijk dat iedereen zich opgeeft, met vermelding of je mee fietst of naar Plassendael vervoerd wil worden.

Opgeven kan bij:

Corrie de Jager – email hidden; JavaScript is required – 310576

Karin Gaasbeek – email hidden; JavaScript is required313684

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van de “RABO club kas actie” van 2018 die de Vereniging Dorpscommissie de Waal en de Stichting de Wielewaal hebben ontvangen. Ook dit jaar wordt deze actie weer door de RABO bank geïnitieerd en we hopen dat veel leden van de bank ons weer zullen steunen.

De dorpscommissie.